Úvod / Bravčové mäso so šampiňónmi

Bravčové mäso so šampiňónmi

Čo potrebujeme:
mäso vhodné na dusenie
cibuľa
cesnak
soľ
paradajkový pretlak
šampiňóny v konzerve

Postup:
Na oleji speníme cibuľku, pridáme umyté mäso nakrájané na kocky, opražime ho, osolíme, pridáme prelisovaný cesnak (2 strúčiky), podlejeme vodou a dusíme. K poloudusenému mäsu pridáme krájané šampiňóny z konzervy, premiešame a ďalej necháme dusiť. Pred koncom pridáme jeden paradajkový pretlak, premiešame. Môžwme dochutiť troškou cukru - podľa chuti a ešte podusíme. Priebežne sa môže dolievať voda. Podávame s ryžou, do ktorej pridáme mrazený hrášok.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 hlasov
pridal: ----- | komentárov 0 | 2009-02-12

Podobné recepty:

Komentáre k receptu:
Anketa
Experimentujete v kuchyni?
Počet hlasov:1152

Prihlásenie
Prístupové meno
Heslo
 

Nová registrácia | Zabudnuté heslo
Newsletter
Najhľadanejšie tagy
bravcove na sampionoch maso na sampionoch bravcove na sampinonoch bravcove kare na sampionoch kare na sampionoch masko na sampionoch

921