Úvod / Bravčové mäso so šampiňónmi

Bravčové mäso so šampiňónmi

Čo potrebujeme:
mäso vhodné na dusenie
cibuľa
cesnak
soľ
paradajkový pretlak
šampiňóny v konzerve

Postup:
Na oleji speníme cibuľku, pridáme umyté mäso nakrájané na kocky, opražime ho, osolíme, pridáme prelisovaný cesnak (2 strúčiky), podlejeme vodou a dusíme. K poloudusenému mäsu pridáme krájané šampiňóny z konzervy, premiešame a ďalej necháme dusiť. Pred koncom pridáme jeden paradajkový pretlak, premiešame. Môžwme dochutiť troškou cukru - podľa chuti a ešte podusíme. Priebežne sa môže dolievať voda. Podávame s ryžou, do ktorej pridáme mrazený hrášok.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 hlasov
pridal: ----- | komentárov 0 | 2009-02-12

Podobné recepty:

Komentáre k receptu:
Anketa
Experimentujete v kuchyni?
Počet hlasov:1119

Prihlásenie
Prístupové meno
Heslo
 

Nová registrácia | Zabudnuté heslo
Newsletter
Najhľadanejšie tagy
bravcove na sampionoch bravcove maso na sampionoch bravcove na sampinonoch bravcove sote so sampionmi kare na sampionoch sote na sampionoch bravcove sote na ampinoch recept bravcove kare na saminonoch a hrasku recept z bravcove maso na sampionoch recept bravcove maso sampinony

921