Úvod / Bravčové na smotane

Bravčové na smotane

Čo potrebujeme:
4 plátky bravčového mäsa
1 cibuľa
2 lyžice oleja
soľ
rasca
kôra z citróna
mletý ďumbier
1 lyžička octu
1 lyžica hladkej múky
1 kyslá smotana
vývar z kocky

Postup:
Mäso pokrájame na rezančeky a spolu s pokrájanou cibuľou opečieme na tuku. Osolíme, pridáme mletú rascu, postrúhanú citrónovú kôru, ďumbier, ocot a prikryté chvíľu podusíme vo vlastnej šťave. Podlejeme vývarom. Mäkké mäso vyberieme, šťavu zahustíme smotanou, v ktorej sme rozhabarkovali múku a necháme dobre prevrieť. Môžeme doplniť kaparami a nakrájanými kyslými uhorkami.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 hlasov
pridal: ----- | komentárov 0 | 2009-01-25

Podobné recepty:

Komentáre k receptu:
Anketa
Experimentujete v kuchyni?
Počet hlasov:1119

Prihlásenie
Prístupové meno
Heslo
 

Nová registrácia | Zabudnuté heslo
Newsletter
Najhľadanejšie tagy
bravcove kysla smotana bravcove na smotane s kolienkami maso na smotane s kolienkami bravcove maso na smotane s kolienkami maso s kolienkami bravov mso na smotane s cestovinou bravcove na kyslo s kolienkami hovadzie maso na smotane s kolienkami bravcove s kolienkami bravov s kolienkami s kyslou smotanou bravcove medailonky na smotane bravcove maso s kolienkami bravcove maso s kolienkami

921